Huhuttu Buzz siitä, kuinka ostaa reseptilääkkeitä Kanadasta tai Meksikosta – San …

OTC-lääkkeitä säädellään usein usein riippuen niiden aktiivisesta farmaseuttisesta vaikuttavasta aineesta (API) lopputuotteiden sijaan. Hallitsemalla API: ita kuin erityisiä lääkeratkaisuja hallitukset antavat valmistajille vapauden tehdä komponentteja tai jopa elementtiseoksia suoraan omistamiksi seoksiksi. Käsitteellä over the counter (OTC) tarkoitetaan lääkettä, jota voidaan ostaa ilman kliinistä reseptiä.

Jotkut lääkkeet voidaan luokitella virallisesti käsimyynniksi (ts. Reseptiä ei tarvita), mutta farmaseutti voi antaa ne yksinkertaisesti tutkittuaan potilaan tarpeet tai jopa järjestämällä potilaan oppimisen. Lait, joissa täsmennetään byrokratiat, joissa lääkkeitä voidaan myydä, kenellä on tosiasiallinen lupa jakaa niitä ja vaaditaanko lääkemääräystä tosiasiallisesti, eroavat huomattavasti maittain.

ilmeisesti käytetyt OTC-lääkkeet. Vuoteen 2018 mennessä Yhdysvaltojen aikuisväestön hyödyntämisen ensisijaisena menettelynä vähäisissä sairauksissa oli tosiasiassa noussut 81%: iin. Kanadassa on neljä lääkeaikataulua: Asetukset 1: Vaatii reseptiä ostaakseen, ja rekisteröidyt apteekit toimittavat ne myös suurelle yleisölle. Järjestä 2: Suorittaminen ei todellakaan vaadi reseptiä, mutta vaatii apteekista arvioinnin ennen myyntiä.

Asennus 3: Ei suorita lääkärin määräämistä, mutta se on tosiasiallisesti pidettävä alueella farmakologin valvonnassa. Nämä lääkkeet ovat estettyjä vähittäiskaupan alueilla, joilla itsevalinta on todella mahdollista, mutta farmakologin on tarvittaessa oltava avuksi lääkityksen itsevalinnassa.

Kaikkia lääkkeitä, lukuun ottamatta aikataulua 1, voidaan pitää OTC-lääkkeinä, koska ne eivät varmasti vaadi saatavissa olevia reseptejä. Vaikka apteekkien kansallisten sääntelyviranomaisten keskusjärjestö antaa suosituksia Kanadassa ostettavien lääkkeiden aikataulusta, kukin maakunta voi tunnistaa oman varauksensa. Kussakin rutiinissa löydetyt lääkkeet voivat vaihdella maakunnittain.

Juuri ennen tätä yleinen oletus oli tosiasiassa, että kaikenlaisia ​​lääkkeitä, jotka eivät kuulu määrätyn aikataulun piiriin, voidaan tosiasiallisesti hankkia tiskiltä. Siitä huolimatta, että tarvittavaa merkitystä ei ollut todellakaan varmennettu hyvin alkuvuodesta 2018. OTC-lääkkeiden laillisen merkityksen puuttuminen on tosiasiallisesti johtanut siihen, että tätä 4 miljardin dollarin markkina-alaa ei ole todellisuudessa onnistuttu sääntelemään.

Lääkitys voi olla työttömänä kuin minkä tahansa tyyppinen muu tuote. Tapahtumat ovat domperidonia, 400 milligrammaa advili noin 50 tablettia ja myös dekstrometorfaania. Huume, joka on tosiasiallisesti UAD, voi olla myös kustannuslääkkeitä, kauppoja, joille ei saa antaa reseptiä, ja lisäksi on olemassa vain melko pieni valikoima suosittuja lääkkeitä, kuten kipulääkkeitä sekä yskälääkkeitä.

Tämän luokituksen lääkkeillä on todella rajoitettu vaara ja riippuvuusmahdollisuus. Esimerkkejä ovat naprokseeni ja diklofenaakki pieninä määrinä, sinnaritsiini, 400 mg advilia jopa 20 tablettiin ja lisäksi viisisataa Napsauttamalla tätä milligrammaa parasetamolia jopa viisikymmentä tablettia. AV-luokan lääkkeet voivat olla kalliita ruokakauppoja, bensiiniterminaaleja ja niin edelleen, ja niihin voi sisältyä vain lääkkeitä sekä vähäinen uhka yleisölle, kuten parasetamolia jopa kaksikymmentä tablettia, 200 mg ibuprofeenia jopa 10 tablettia, setiritsiiniä ja myös loperamidi.

FDA vaatii, että kaikki “aivan uudet lääkkeet” hankkivat uuden lääketieteellisen käytön (NDA) juuri ennen aloittamista valtioiden väliseen kauppaan, mutta toiminta säästää kaikkia lääkkeitä, jotka tyypillisesti luokitellaan riskittömiksi ja hyödyllisiksi (GRAS / E). Hoidakseen suuren määrän OTC-lääkkeitä, jotka olivat tosiasiallisesti markkinoilla juuri ennen kuin vaaditaan, että kaikki lääkkeet hankkivat NDA: n, FDA loi OTC-monografiayksikön arvioimaan lääkekursseja ja ryhmittelemään ne arvioinnin jälkeen GRAS / E: ksi. pro-ovien kautta.

Uncategorized

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *